Julekoncert

Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole
Tags: bjælke2

Så er årets 3 julekoncerter blevet afholdt med stor succes.
Koret sang blandt andet sange som “Hvad er det der gør jul til noget særligt”, “What child is this” og “Mary did you know”.
Der var også fællessange som “Forlængst engang i Betlehem” og “Dejlig er jorden”.

For koret startede det med årets første julekoncert i Silkeborg adventistkirke den 1. december.
Ud over et par enkelte små fejl gik det forrygende. Lige før den sidste sang blev der uddelt roser til koret og buketter til Karin (Korleder) og Thomas (Pianist).

2. Julekoncert blev opført i Randers adventistkirke. Denne gang blev den meget vellykket.
Det var de samme sange som sidst. Efter begge koncerterne havde menighederne sørget for æbleskiver og drikkelse.

Den 3. og sidste julekoncert var i Vejlefjordskolens egen kirke. Denne gang blev der rykket lidt rundt i rækkefølgen på sangene, og Børnekoret havde også et par sange. I pausen blev der solgt æbleskiver, kaffe og sodavand. Store som små hyggede sig med hinanden, og der blev spredt glæde og julehumør hele aften. Da koncerten var færdig, ventede der en stor klapsalve fra alle de fremmødte.

Stor tak til Karin som har skulle holde styr på alle sangene, kor medlemmerne og få det hele til at passe.

- Maja 1.g