International fodboldstævne

Den 28.02.2020

Internationalt fodboldstævne

Fredag eftermiddag begyndte de første biler og minibusser at rulle ind på skolens parkeringsplads. Der kom hold fra Norge, Finland, England og resten Danmark.

Da de fleste af holdene var blevet indkvarteret, var der aftensmad og efter det en lovsangsaften. Vejlefjordkirken var blevet næsten fyldt til lovsangsaften, og der var et fantastisk lovsangsband. Unge som gamle sang med, og det var en rigtig hyggelig, god start på sabbatten. Efter lovsangsaften var der noget aftenservering og så moonlight fodbold. Moonlight fodbold er egentligt bare fodbold om aften, det var ikke en konkurrence, men der blev spillet venskabeligt blandt de hold der havde lyst.

Lørdag startede med morgenmad og derefter sabbatsskole med Pavle Trajkovski, som vi havde haft besøg af hele ugen, i anledningen af inspirationsuge. 

Ca. en times tid efter kirke var der hygge i Oasen, hvor der blev spillet brætspil, spist pandekager, snakket og grint.

Klokken 17.20 var der åbningsceremoni i hallen og holdene løb på banen et efter et.
Der var rekordmange hold med i år, i alle ligaerne. Dette skyldes nok at vi fejrede turneringens 25-års jubilæum, og de drenge der startede turneringen for 25 år siden kom med deres hold og deltog. Lige før turneringen startede, blev der holdt en bøn som afslutning på sabbatten, og så gik turneringen i gang. Der blev spillet i mange timer, så skolens svømmehal blev åbnet i de sene aftentimer.

Søndag morgen startede turneringen igen klokken 8, og der blev spillet spændende, nervepirrende og afgørende kampe indtil klokken 14, hvor der blev overrakt pokaler og medaljer. Efter det tog alle holdene hver til sidst, og så stod den på oprydning og afslapning, efter en lang hyggelig weekend, fuld med sjov og dejlige mennesker, nye og gamle venskaber på tværs af landene.

 

 

 


For more info visit: https://fodbold.vejlefjordskolen.dk/