Fysikholdet til foredrag om kvantefysik

Fra 18.02.2020 10:45 indtil 18.02.2020 12:45
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet
Tags: bjælke2

Tirsdag, den 18.2. blev fysikundervisningen på Vejlefjord Gymnasium flyttet til Århus Universitet. Gymnasieeleverne fra Vejlefjord Gymnasiums fysikhold fik nemlig mulighed for at møde Klaus Mølmer og overvære hans foredrag om kvantefysik. Klaus Mølmer er en prisvindende professor i kvantefysik på instituttet for Fysik og Astronomi og tidligere elev fra Vejlefjord Gymnasium.

Kvantefysikken, der i begyndelsen af det 20. århundrede revolutionerede fysikken, blev under det spændende foredrag belyst og uddybet på en kompetent og meget pædagogisk måde.

”Jeg blev klogere på noget, jeg vidste lidt om i forvejen, og lærte bestemt også noget nyt, siger Rebecca Taylor, der ikke kun var glad for den faglige oplevelse, men som også fandt det meget inspirerende at sidde i det store auditorie med mange andre nysgerrige elever og studerende.