Oplevelsestur

Kategorier: Gymnasiet, Efterskole
Tags: bjælke2

Oplevelsestur 2020

I år var oplevelsesturen en weekend, hvor den traditionelle regn var byttet ud med 30 graders bagende solskin og en masse myg. Skolen havde en pizzaovn, og den blev nyttigt brugt til både pizza, kage og lækre brød.

Som sædvanligt startede turen ud med en terræntur for 8., 9., 10. og 1.g, hvor de skulle gå omkring 10 kilometer og klare forskellige slags poster undervejs.

I år var løbets tema Vitus Bering, og eleverne skulle derfor være “opdagelsesrejsende”.

De skulle blandt andet måle arealer med reb og bygge varder af sten.

Med 2.g’s elever på poster fik alle holdene gennemført, dog fik 1.g en ekstra post. Posten startede ud som en rigtig post, men pludselig blev de overrasket af 3.g, som var kommet for at “putte” deres 1.g’ere ved at tegne på dem og senere kaste glimmer på dem.

Da, de ankom til lejren, var alt blevet sat op, og nu kunne alle slappe af. Først var der aftensamling, og senere kunne man sidde omkring bålet eller deltage i en lille lovsangsaften.

Lørdag startede ud med et kort morgenmøde. Efter det var der en lille fodboldturnering, hvor hver klasse skulle stille op med et hold. Efter mange kampe i varmen tog vi alle ned til vandet, hvor der nu skulle være kanosejlads. Der blev kæmpet bravt af alle, som stillede op, og alle midler blev taget i brug, hvilket resulterede i våde deltagere.

Efter aftensmad var der talentshow med både bands, tryllekunst, jokes og endda operasang!

Da mørket var faldet på, gik 3.g plus et par hjælpere ud i skoven og gjorde klar til uhyggeligt natløb.

Søndag morgen blev eleverne klassevis kørt hjem, indtil alt var blevet pakket sammen og rengjort.