Pigeweekend

Den 25.08.2017
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole
Hits: 1601

Pigeweekend d. 25-27 august 2017

Fredag efter skole blev alle drengene på Vejlefjord smidt hjem, så der ellers kunne komme gang i dette års pigeweekend. De kvindelige volontører havde planlagt en weekend til os, med et tema der hed #LikeAGirl.

Søndag aften hyggede vi ved bålet og lavede s´mores og lyttede til volontøren Sarah, der fortalte om usikkerheder hun havde haft da hun voksede op. Meget inspirerende historie, og hun opfordrede os alle til at smide vores usikkerheder over skuldrene og ikke se tilbage! Tæt på midnat blev vi taget ned til fjorden på et hemmeligt eventyr, som viste sig at være de lysende alger. Der var helt vildt mange, flere end jeg nogensinde har set før. Det var noget at det smukkeste jeg længe har set. Vi takker Gud for at have skabt noget så smukt.

Lørdag morgen gik vi alle til Daugård strand, hvor vi havde vores sabbatskole/gudstjeneste. Vi sad alle på badebroen eller stenene omkring og lyttede til Joan, der stod i vandet til knæene. Vi spiste frokost derude. Og vi spillede volley og frisbee, kortspil og badning. Vi gik tilbage mod skolen ved 14 tiden.

Efter aftensmad og danceparty, samlede vi os alle i hallen, hvor vi dansede rundt i uv light og afholdte sumobrydningskonkurrencer. kl. midnat var der slumberparty i aulaen med film, og en masse trætte tøser.

Søndag formiddag efter brunch havde vi vores sidste arrangement inden drengen vendte tilbage til skolen. Volontørerne lavede vafler og gav massager til dem der ville have det. Fantastik hyggelig weekend!