Studietur til Madrid

Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet
Tags: bjælke2

Kl 9:30 drog 3 g’s spanskhold mod Vejle, og senere hen med Kastrup hvor deres fly til Spanien senere ville afgå. Eleverne ankom til tiden efter en hektisk dag og landede trygt og godt i Madrid, efter en lidt hektisk start hvor én af eleverne mistede sin kuffert.

Fredag morgen var det lige på og hårdt, som startede ud med en byvandring rundt i den smukke by, efter byvandringen stod den på at besøge Valle de Los Caídos, besøge Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía og derefter tid på egen hånd, en dag hvor der blev oplevet en masse og gået mange tusinde skridt.

Lørdagen var mere afslappende, som bestod af lidt byvandring og tid på egen hånd. Efter en afslappende lørdag, var der nu tid til en Søndag med mange aktiviteter som bestod af at besøge et udendøresmarkedet, og besøg på Museo Nacional del Prado hvor eleverne havde forberedt små oplæg om udvalgte billeder hjemmefra. Efter museumsbesøg var der til på egen hånd.

Mandag morgen kl 8:15 drog eleverne på en rejse hjem mod Danmark og cirka kl 21:00 landede vi på skolen igen, efter en hektisk tur med togaflysninger.

IMG 7246 IMG 7281