Korøveweekend

Korøveweekend

Fra 20.11.2020 10:35 indtil 22.11.2020 12:35

Ved Vejlefjordskolen

Skrevet af Pia

Kategorier: Gymnasiet, Efterskole

Tags: bjælke2

Hits: 6456


Vejlefjordkorets Jule-øveweekend

I forrige weekend var Vejlefjordkoret på kor øveweekend. Der blev sunget en masse, spillet kort, spist lækker mad (og julesnacks) og set julefilm.

Fredag den 20. November efter skole kørte skolens bus afsted til Søholm Lejren med Vejlefjordskolens eget kor. Da vi var ankommet til stedet og havde rykket alle vores ting ind have Elsebeth og Holger Daugaard lavet lækker mad som koret. Derefter blev der øvet en masse kor. Klokken 21 var der forfriskninger og så afslapning indtil det blev sove tid.

Morgenmad startede klokken 9, så folk kom som de vågnede. Da morgenmaden var blevet pakket væk var der korsang resten af dagen, selvfølgeligt med pauser indlagt. Volontørerne havde forberedt en hyggelig gudstjeneste, som handlede om alle de gode værdier i livet og ved os som personer. Det var værdier såsom, venskab, ærlighed og kærlighed. Derefter gik dem der havde lyst en tur. Vi delte os op i 2 hold. Det ene gik ned til stranden, og det andet gik en tur igennem skoven. Efter den forfriskende tur var der korsang, snack pause, korsang igen indtil klokken 19 hvor kortudvalget have pyntet spisestuen op og gjort klar til den årlige julemiddag og derefter den hyggelige julefest.

Julefesten stod på mange sjove lege og konkurrencer af alle slags. Da legene var ovre var der en lille pause fra programmet hvor man kunne lave hvad med ville. Sent på aften blev der sat en julefilm på, efter den gik de fleste i seng.

Søndag var der et par timers korsang inden turen gik hjemad. Det var en hyggelig weekend hvor der blev styrket og skabt nye venskaber. Julemåneden blev startet tidligt, men godt. Tak til Karin og Korudvalget på at få det hele på benene og tak til Elsebeth og Holger Daugaard for at forsyne koret med lækker mad og drikke!