Jakob Laursen

Jakob Laursen

Den 31.05.2018

Ved Vejlefjordskolen

Skrevet af Pia

Kategorier: Gymnasiet, Efterskole

Hits: 5191


Ny fodboldtræner

Vi er så heldige at Jakob Laursen er begyndt som træner på Vejlefjordskolen, hvor der spilles for klubben Vejlefjord IF.

Jakob har selv spillet professionelt som forsvarsspiller i en lang række danske superligaklubber, på udenlandske klubber som Leicester, Wolverhampton ,  Rapid Wien og andre. Han har desuden spillet 24 kampe på det danske landshold. I sin fodboldkarriere har Jacob været med til at vinde 2 danske mesterskaber (1994 og 2001), King fahd cup(1995). Han blev årets spiller i Derby (1999) og årets u 19 spiller i Danmark (1989). Han har således en rigtig god baggrund både praktisk og teoretisk, og vi er glade for, at drenge- og pigeholdene på Vejlefjordskolen nu kan få udbytte af hans store viden, så de bliver bedre spillere.

Jakob er rigtig god til relationer, husker spillernes navne og er god til at give beskeder og lave målsætninger. Han får en masse ros fra spillerne, og han er god til at få folk til at tro på egne evner og kanalisere det videre i holdspillet. Eleverne glæder sig til kampe og træning, og Jacob er god til at formidle fighteregenskaber på den gode måde.