Volleyball tur til Norge

Volleyball tur til Norge

Den 11.01.2019

Ved Vejlefjordskolen

Skrevet af Pia

Kategorier: Gymnasiet, Efterskole

Tags: bjælke2

Hits: 13504


Fredag morgen kl. 05.00 drog drenge- og pigevolleyballholdet og et lille heppekor til Norge for at spille den årlige volleyballturnering, som vores søskendeskole, Tyrifjord Videregående Skole, i år var vært for. Foran os ventede en køretur til Frederikshavn, hvorefter der kom en lang færgetur til Oslo og derefter en køretur fra Oslo til Tyrifjord. Busturen fra Vejlefjordskolen til Frederikshavn forløb stille og roligt, fordi de fleste var trætte. På færgen begyndte de fleste at vågne op, og der blev underholdt med en masse snak og kortspil.
Bussen ankom til Tyrifjord omkring kl. 20.00 fredag aften, hvor vi fik noget aftensmad, derefter var der andagt, og så indlogerede vi os i de tildelte klasseværelser.
Lørdag morgen startede med morgenmad, hvor der derefter var en biblequiz i aulaen. De danske piger vandt bibelquizzen, og drengene kom på en andenplads. Efter bibelquizzen var der gudstjeneste.
Kl. 16.00 startede åbningsceremonien, inden kampene skulle begynde. Efter åbningsceremonien var der små konkurrencer, hvor man kunne vinde alt fra brunost til en plade chokolade. Resten af aftenen gik med volleykampe.
Søndag morgen startede kvartfinalen, hvorefter semifinalen begyndte, og til sidst begyndte finalen. Pigerne vandt desværre ingen pokal, men drengene vandt bronze.
Efter frokost startede finalen for pigerne og drengene, her var det Sverige og Finland, som dystede ved begge køn. Alle, som ikke spillede, heppede for fuld kraft.
Vi nåede kun at se pigernes finale, da vi måtte tage afsted, før det hele sluttede, fordi vi havde en færge i Oslo, vi skulle nå. Men præmieoverrækkelsen for drengene nåede at finde sted, Stian Rørvik vandt fairplay, mens Nathaniel Müller vandt en pris for det bedste spillernummer, som var 0.
Derefter kørte vi mod Oslo, hvor en lang sejltur ventede, men heldigvis havde skolen lejet kahytter, så der var mulighed for at sove.