Gymnasiets Skitur til Rauland 2023

Skituren arrangeres af lærere og ansatte på VFS i samarbejde med Vejlefjord Outdoor Club, der også arrangerer andre spændende ture i løbet af året. Turen går til Rauland i Telemark området, hvor vi overnatter i hytter ved foden af løjperne. Se mere om Rauland her Rauland Skicenter

Al skiløb foregår i grupper på min 3 personer. Man skal følge instrukser, sikkerhed og vejledning på turen. Alle kører med hjelm – hjelmene kan lånes sammen med skiene. Der er instruktørhjælp til alle nybegyndere.  

 

Lidt om tidspunkter: 

Afgang: Onsdag den 15. marts kl. 7.30 laver vi madpakke til turen og husker en vandflaske (Lille rygsæk- Taske).

Bussen kører kl. 8 og bagagen skal pakkes i bløde tasker (ingen kuffert).

Sejllads fra Hirtshals til Larvik og ankommer i Rauland ca. kl. 19

I den Nordiske pas union er der stadig kontrol på en identitet. Det betyder, at du skal have PAS med. Du skal have passet på dig og vise, at du har det ved indstigning af bussen.

Hjemme igen: Vi kommer hjem søndag den den 19. marts kl. 23.59.

 

Det skal du have med

Du skal have en lille rygsæk med til madpakke. Husk varmt tøj til udendørs brug. Skibukser, skisokker, hat, vanter, hue samt sol- eller skibriller. Skiftetøj, håndklæde, praktisk indetøj og toiletartikler. Desuden skal du medbringe sengelinned.

Husk lommepenge og blå sygesikringsbevis. Evt. rejseforsikring mm. skal du selv tegne.

 

Information om regler ved skiløb

I forbindelse med alpint skiløb skal alle deltagere have en skihjelm på. Har man ikke en selv, kan man låne en ved skiudlejningen. Den er lejet til alle.

Deltagere, der er sikre på ski og været med mange gange, kan selv starte op. Nye skal starte op på opstartsbakken. Her vil der være mulighed for instruktion. (Aftales når vi er der).

Skal man prøve andre løjper, skal nye deltagere have kørt turen med en instruktør/ lærer først. Deltagere, der færdes uden instruktør/lærer, skal færdes i grupper på mindst 3 elever. I tilfælde af uheld, kan en elev blive på stedet, mens en anden henter hjælp. Husk evt. mobil med udlandstelefoni.

Skiløberens syv skarpe (Dansk ski forbund)
§ 1 Den, der kommer oppe fra bjerget, skal vige
§ 2 Kør ikke hurtigere end du har teknik til. Styrtløb og uforsvarlig kørsel accepteres ikke.
§ 3 Når I kører uden skilærer, skal I køre mindst 3 sammen. Hvis uheldet er ude, er der en til at hente hjælp og en til at blive ved den uheldige.
§ 4 Pas meget på, når du er ved at være træt
§ 5 Løb kun på pisterne
§ 6 Du er selv ansvarlig for dine ski, støvler og stave. Udstyret skal efter endt skiløb placeres i skistalden
§ 7 Vis hensyn til andre

Når du følger de 7 skarpe, har vi alle optimale muligheder for at få en rigtig god skitur!

 

Skileje: 

Ved bestillingen har du bestilt og evt. lejet ski og støvler. Står du på snowboard, skal du have rygskjold på. Det koster 100 Nkr at skifte skitype, som du selv betaler. Lejer man ski i Norge, er man selv ansvarlig for at udstyret bliver leveret tilbage i hel stand. Ødelagt udstyr, betaler man selv for. Kører du snowboard og fun park skal du have et rygskjold med.

Brandinstruks gives når vi kommer frem. Bemærk, at går der en brandalarm - også uden grund, må man i Norge ikke røre den. 

Reglerne for turen er de samme som på Vejlefjordskolen. (Overholdes disse ikke, eller tilsidesættes groft, kan man blive sendt hjem for egen regning). Læs i øvrigt om husreglerne i lejligheden når I ankommer.

Vi glæder os til en super skitur.

Koordinering på turen

Henrik Jakobsen og Pia Fisher

 

Betaling: 

Turen koster 3.200 kr som indbetales på Skiturens konto 0890 1075345 inden den 19. februar 2023. Er man medlem af Vejlefjord Outdoor Club får man turen 200 kr billigere. Har man eget skiudstyr med, så koster turen 400 kr. mindre da skiudlejning er indkluderet i prisen. Hvis der sker noget uforudset eller hvis der er voldsomme kursændringer kan der være en lille ænding i prisen. 

 

Tilmeld dig her:

Tilmelding til skituren

Angiv dit navn
ddmmåååå
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Angiv en besked
Invalid Input
Ugyldig indtastning