GenereltLectio

Gymnasiets Skitur Hafjell 2018.

Skituren arrangeres af lærere og ansatte på VFS i samarbejde med Vejlefjord Outdoor Club, der også arrangerer andre spændende ture i løbet af året.

Turen går til Hafjell i Lillehammer området,, hvor vi overnatter på Engsvea skolen og vi står på ski på Hafjell, kort kørsel fra hvor vi bor. Hafjell alpincenter er et snesikkert familiested, der ligger op til store og mange skioplevelser, både til nybegyndere og mere øvede. Vi har gode erfaringer med dette sted, da vi har været der 12 gange før med gymnasiet. Se selv på www hafjell.no

Al skiløb foregår i grupper på min 3 personer. Man skal følge instrukser, sikkerhed og vejledning på turen. Alle kører med hjelm – hjelmene kan lånes sammen med skiene. Der er instruktørhjælp til alle nybegyndere. Efter førstedagen, kan dem der måtte ønske det, få speciel instruktion af stedets skiinstruktør. Grupperabat aftales med en leder.

Lidt om tidspunkter:

Afgang: Torsdag den 8.2 kl 17.30 laver vi madpakke til turen og du skal huske en vandflaske (Lille rygsæk- Taske).

Bussen kører kl 18.30. og bagagen skal pakkes i 2 tasker, så skitøjet kommer ind i bussen.

Sejllas fra Frederikshavn 22.30 Ankomst Gøteborg kl. 1.30.

Ankomst Hafjell kl 9.00 fredag incl. pauser.

Husk sportstaske og ingen kuffert. Det fylder for meget.

KOM TIL TIDEN ellers går du glip af turen!!!

I den Nordiske pas union er der stadig kontrol på en identitet. Det betyder, at du skal have PAS med. Du skal have passet på dig og vise, at du har det ved indstigning af bussen.

Hjemme igen: Vi kommer hjem tirsdag den den 13.2 kl. 4.00 i Frederikshavn og er på Vejlefjordskolen kl 7.00. Herefter kan man køres til Vejle togstation. Man kan også stige af ved en motorvej afkørsel efter aftale. Skal man stige af før Vejlefjordskolen skal man huske, at få al sin bagage med ind i bussen på hjemturen. (Aftales med Tommy).

Når vi kommer hjem, åbnes skolen ikke. Du kan sætte ting du skal have med hjem i pigernes kontor. Her bliver der åbnet. Der køres straks til Vejle station.

Det skal du have med

Du skal have en lille rygsæk med til madpakke og evt. en termokande til varme drikke på løjpen. Husk varmt tøj til udendørs brug. Skibukser, skisokker, hat, vanter, hue samt sol- eller skibriller. Skiftetøj, håndklæde, praktisk indetøj, toiletartikler og indesko. (I skolen må man ikke bruge store udesko). Desuden skal du medbringe luft madrasser og sovepose).

Husk lommepenge og blå sygesikringsbevis. Evt. rejseforsikring mm. skal du selv tegne.

 Information om regler ved skiløb

I forbindelse med alpint skiløb skal alle deltagere have en skihjelm på. Har man ikke en selv, kan man låne en ved skiudlejningen. Den er lejet til alle.

Deltagere, der er sikre på ski og været med mange gange, kan selv starte op. Nye skal starte op på opstartsbakken. Her vil der være mulighed for instruktion. (Aftales når vi er der).

Skal man prøve andre løjper, skal nye deltagere have kørt turen med en instruktør/ lærer først. Deltagere, der færdes uden instruktør/lærer, skal færdes i grupper på mindst 3 elever. I tilfælde af uheld, kan en elev blive på stedet, mens en anden henter hjælp. Husk evt. mobil med udlandstelefoni.

Skiløberens syv skarpe (Dansk ski forbund)
§ 1 Den, der kommer oppe fra bjerget, skal vige
§ 2 Kør ikke hurtigere end du har teknik til. Styrtløb og uforsvarlig kørsel accepteres ikke.
§ 3 Når I kører uden skilærer, skal I køre mindst 3 sammen. Hvis uheldet er ude, er der en til at hente hjælp og en til at blive ved den uheldige.
§ 4 Pas meget på, når du er ved at være træt
§ 5 Løb kun på pisterne
§ 6 Du er selv ansvarlig for dine ski, støvler og stave. Udstyret skal efter endt skiløb placeres i skistalden
§ 7 Vis hensyn til andre

Når du følger de 7 skarpe, har vi alle optimale muligheder for at få en rigtig god skitur!

Skileje: Ved bestillingen har du bestilt og evt. lejet ski og støvler. Står du på snowboard, skal du have rygskjold på. Det koster 100 Nkr at skifte skitype, som du betaler selv. Vil du kører off pist og fun park, bør du vælge en stærkere ekstremski, samt rygskjold, som du skal betale ekstra for. Lejer man ski i Norge, er man selv ansvarlig for at udstyret bliver leveret tilbage i hel stand. Ødelagte udstyr, betaler man selv for. Kører du snowboard og fun park skal du have et rygskjold med.

Brandinstruks gives når vi kommer frem. Bemærk, at går der en brandalarm - også uden grund, må man i Norge ikke røre den. Der kommer en brandvagt og nulstiller den. Ellers koster det 1500kr eller mere.

Reglerne for turen er de samme som på Vejlefjordskolen. (Overholdes disse ikke, eller tilsidesættes groft, kan man blive sendt hjem for egen regning). Læs i øvrigt om husreglerne i lejligheden når I ankommer.

Vi glæder os til en super skitur.

Bemærk: Der er et depositum på liftkort, som man ikke skal betale ekstra for, hvis man afleverer det igen. Man kører minimum 3 personer sammen ad gangen når man kører på løjperne. 

Koordinering på turen

Henrik Jakobsen, Flemming Pedersen, Pia Fisher, Tommy Andersen og Morten Nielsen.

Betaling:

Turen koster 2.250 kr som indbetales på Skiturens konto 0890 1075345 inden den 31. december 2017. Er man medlem af Vejlefjord Outdoor Club får man 200 kr i rabat. Har man eget skiudstyr med, så koster turen 500 kr. mindre. Hvis der sker noget uforudset eller hvis der er voldsomme kursændringer kan der være en lille ænding i prisen. 

Skiudlejning er indkluderet i prisen. Du kan blive medlem af Vejlefjord Outdoor Club her!

Skitøj:

Har du brug for noget tøj til skituren eller har du bare lyst til en ny vinterjakke med skolens logo så klik her 

Tilmeld dig her:

Tilmelding til skituren
Navn(*)
Angiv dit navn
Fødselsdag(*)
ddmmåååå
Telefon(*)
Invalid Input
E-mail(*)
Invalid Input
Leje af ski(*)
Invalid Input
Leje af Snowboard(*)
Invalid Input
Skiskole(*)
Invalid Input
Besked
Angiv en besked
Jeg har læst ovenstående og accepterer vilkårene(*)
Invalid Input
Sikkerhedsord(*) Sikkerhedsord
Opdater
Invalid Input