Meget mere fodbold

i Vejlefjord idrætsforening

Jacob Laursen

Der er mulighed for endnu mere fodbold og coaching, hvis du også er medlem af Vejlefjord IF. Her er tidligere landsholdsspiller Jacob Laursen cheftræner.

Der bliver rig mulighed for at spille kampe og turneringer. Der spilles i U17 og U19 turneringer, samt Efterskolernes turnering. Derudover arrangerer skolen turneringer med søsterskoler fra England, Norge, Sverige og Finland.

Der lægges vægt på den enkelte spillers tekniske, taktiske og fysiske udvikling. Jacob coacher eleverne og hjælper med planlægning af den enkelte elevs fodboldudvikling, evt. i samarbejde med den klub eleverne spiller i hjemme (mulighed for licensdeling). Han har også mange års erfaring i, hvordan man undgår skader – også selvom man spiller meget og på et højt niveau.

For de engagerede spillere kan der også udarbejdes et træningsprogram, hvor der lægges vægt på den individuelles målsætning, styrker og svagheder.

Et par gange om året tager vi ud og ser Superliga kampe, det giver godt både til fællesskabet og som inspiration.

En gang om året laver vi en træningscamp.

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter