Life Style and Fitness

Klassetrin:  8. 9. og 10. klasse
Lærer: Henrik Jakobsen

Din krop er dit laboratorium. I valgfaget Life Style tester du løbende resultaterne af det du lærer på din egen krop.

Du lærer om træningsmetoder, hvordan du skal sammesætte din kost, og får coaching i at tilrettelægge og gennemføre træning, som passer til dig. Hvad enten du vil træne fitness som sport eller grundtræning til fodbold, volley eller anden sport, vil du løbende blive testet og kunne følge med i de resultater du får.

Træningsteorien og træningen kan give dig adgang til efterfølgende at blive uddannet fitnes instruktør under Dansk Idrætsforbund.

Du får undervisning i træningsmetoder og kost. Med et personligt træningsprogram vil du træne målrettet imod de mål du sætter dig. Selvom fitness er en individuel sport oplever du suset ved at træne med andre og vigtigheden af at coache hinanden. I slutning af året får du mulighed for at få et DI træner diplom.

"Vi har så meget at byde på - kom selv og oplev det!"
Se hvad vi har at byde på