Fodbold 8. – 10. kl. - valgfagPatrick Hornsey1

  
Ved vores dygtige engelske fodboldtræner Patrick Hornsey

Fodbold
Er du bidt af fodbold og kan du ikke få nok? Så er vores fodbold valgfag lige noget for dig. Tilbuddet er både til dig, der har spillet masser af kampe og til dig, der har mindre erfaring. På Vejlefjord Efterskole lægger vi vægt på, at alle skal kunne være med uanset niveau og køn. Det vigtigste er, at man har interesse for spillet og vil levere den fysiske indsats det kræver.

Fodbold hele året
Der spilles fodbold året rundt. Vores udendørsbaner bruges så længe som muligt, så husk fodboldstøvler og benskinner. Vi spiller 11 mand på banen.

Når vinteren bliver for hård, og det er absolut umuligt at bruge udendørsbanerne, så bliver der spillet futsal i vores store indendørs idrætshal.

Teori og praksis
Vælger du fodbold som valgfag, udfordres du ikke blot på banen. Vi lægger vægt på en alsidig og grundig uddannelse, der også giver dig en god ballast i forhold til forskellige spille- og træningsprincipper, holdopstilling og skadesforebyggelse.

Fodbold og fællesskab
Fodbold er en holdsport, og en god grobund for et godt og stærkt fællesskab. På efterskolen er vi sammen både på og udenfor banen, hvilket styrker både sportslige og venskabelige bånd. Der lægges vægt på, at vi er et hold der støtter hinanden og at vi er positive, både når vi vinder og når vi taber.

Ønsker du at høre mere om fodbold som valgfag, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 89 52 02 eller på mail:

"Vi har så meget at byde på - kom selv og oplev det!"
Se hvad vi har at byde på