Efterskole 8. klasse

Vi tilbyder 8. klasse på Vejlefjordskolen, fordi vi mener, at vi kan gøre en forskel. Mange af de elever der har brug for at komme på efterskole i 8. klasse har brug for at skifte miljø, enten fra skolen, vennerne eller hjemmet. For at dette kan lykkes, så følger vi eleven tæt og når den enkelte elev trives, så kan der også læres.

Vi har to store ture i 8. klasse. Først skituren i uge 6 til Norge, og derefter en tur til et sted i Europa (det varierer ofte) sidst på skoleåret. Desuden har vi andre mindre ture ud af huset som f.eks kanotur, vandretur og udflugter til forskellige idrætsarrangementer på andre efterskoler. De sidste to døgn i skoleåret tager hele efterskolen til Finnerup for at sige pænt farvel til hinanden.

Juni måned er altid en anderledes måned. Her er der årsprøver, brobygning og i år har vi en vandretur på 100 km. Bare det at bryde skoledagen op på en anderledes måde og varmen fra den danske sommer gør, at dette er en af de bedste måneder på Vejlefjordskolen.

Vil du vide mere om 8. klasse så kontakt os på 75895202 eller send en mail til .

8 klasse ski    8 klasse fodbold
"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter