Efterskole i 8. klasse - få nye venner og spændende linjefag

Du skal vælge at tage på efterskole i 8. klasse, hvis du vil opleve noget nyt. Du vil gerne have nye venner, og virkelig gøre en indsats for at få dem, og du brænder måske også for at få nye spændende fag.

Spring og dressur på Vejlefjord EfterskoleFysik kan også være fedt i 8. klasse

Nogle fag kender du allerede: dansk, matematik, engelsk, fysik, biologi og de andre almindelige fag. Dem skal du også have på Vejlefjord Efterskole – men måske med et lille twist. Måske skal du lave din egen lille elbil i fysik eller skrive din selvbiografi i dansk. Fag behøver ikke være kedelige.

Hav din egen hest med på ridelinjen eller lån en af efterskolens heste

Men du får også nye linjefag, der rykker på din oplevelse af at gå i skole. Hvis du er vild med heste, er Vejlefjord Efterskolen en fantastisk mulighed for at leve din drøm ud. Her kan du ride i skoven, bade med hesten efter en svedig tur på stierne, dyrke spring og dressur i en flot ny ridehal.

8 klasse fodboldFodbold og fitness er linjefag, der supplerer hinanden supergodt

Du bliver endnu bedre til fodbold, hvis du også bliver god til fitness. Hvis du tager 8. klasse på Vejlefjord Efterskole ved vi, at det betyder noget at have gode interesser at dyrke sammen med vennerne. Du skal gå op i noget, i sunde ting og gode aktiviteter – du skal være aktiv sammen med vennerne.

Svømning eller outdoor/adventure er både for aktive piger og seje drenge

Det er så fedt at bruge sin krop i svømmehallen eller blive dejlig træt på fjorden i en kano eller en kajak. Et venskab får en ny dimension, hvis I hjælpes ad med at styre en sejlbåd op mod vinden og klarer det helt selv.

8 klasse skiSkituren til Norge og studierejsen til en storby i Europa styrker venskaberne i klassen

Hver gang klassen har været på tur, får alle elever ny energi og har oplevet venskaberne udvikle sig. Måske fik du simpelthen en helt ny ven. Sådan går det også tit, når du er på kanotur, vandretur eller spiller fodbold mod andre efterskoler. Tag det hele ind. Vær positiv og sig til dig selv: Jeg vil have det hele med, og jeg vil give noget til fællesskabet. For så bliver Vejlefjord Efterskole det bedste, der er sket for dig.

Du lærer meget om dig selv på Vejlefjord Efterskole

Hvis bare du selv vil, kan du få nye mål for dit liv. Og måske er det lige det, du har brug for. Ud og få nye indtryk, ud og få nye venner, ud og oplev nye fag. I slutningen af skoleåret skal du gå til årsprøver. Måske viser det sig, at du fik mere ud af fagene, end du lige havde regnet med. Og så er du helt parat til at fortsætte i 9. kl. på Vejlefjord Efterskole.

Vil du vide mere om efterskole i 8. klasse, så kontakt os på 75895202 eller send en mail til

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores linjefag