Efterskole 9. klasse

Når du vælger at tage 9. klasse på Vejlefjordskolen, så får du alle de fag som du kender fra folkeskolen. Du bliver klar til folkeskolens afgangsprøver og dermed erhvervsuddannelserne. Vi tilbyder dog mere end det. Hos os kan du fortsætte i 10. klasse og vi forbereder dig også på at fortsætte i gymnasiet - som du jo også kan gøre her hos os i trygge rammer.

Den første weekend tager hele kostafdelingen (dem der bor på skolen, både gymnasie elever og efterskole elever) på en rystesammen tur for at lære hinanden rigtig godt at kende. Vi har også to store ture i 9. klasse. Først en Europa tur som de sidste år er gået til Krakow eller Prag. Udover dette har vi en kanotur og en fantastisk skitur til Norge i uge 6. De sidste to døgn i skoleåret tager hele efterskolen til Finnerup for at sige pænt farvel til hinanden.

Juni måned er altid en anderledes måned. Her er der afgangsprøver og forberedelse dertil. Alle eleverne bliver og forbereder sig på skolen - det er ikke en læseFERIE. Vi gør alt hvad vi kan for at I kan få så godt et resultat som overhovedet muligt. Bare det ikke at gøre det vi plejer og varmen fra den danske sommer gør, at dette er en af de bedste måneder på Vejlefjordskolen.

Du skal til prøve i følgende bundne fag: Mundtlig og skriftlig dansk, Skriftlig matematik, Mundtlig engelsk, Mundtlig fysik/kemi.
Udover det skal du have én prøve i fag fra den humanistisk fagblok som enten er skriftlig engelsk, skriftlig tysk, mundtlig tysk, historie, samfundsfag eller kristendomskundskab.
Du skal også til én prøve fra den naturfaglige fagblok som enten er biologi, geografi eller mundtlig matematik.

Vil du vide mere om vores fantastiske 9. klasse tilbud, så kontakt os på 75895202 eller send en mail til .

9 klasse prag         9 klasse kano
"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter