Cambridge English på VejlefjordskolenCambridge

Dygtig til engelsk? Lyst til at blive endnu bedre? Planer om uddannelse eller ophold i udlandet? Så er Cambridge English noget for dig.

Fra skoleåret 2018/19 tilbyder Vejlefjordskolen Cambridge English på to niveauer: Et i 9./10. klasse og et i gymnasiet.

Cambridge English Language Assessment er en sprogtest, der er anerkendt i hele verden. Den findes på flere forskellige niveauer.

Klassetrin 9.-10. klasse

Niveau i Den europæiske referenceramme B2, hvilket svarer til Cambridge English: First (FCE - First Certificate in English)

Hvad kan du bruge det til?

Det er et godt supplement til eksamenerne i det danske uddannelsessystem, fordi det udvider dit hverdagssprog og ordforråd på engelsk.

Et Cambridge English certifikat beviser, at man sprogligt er kvalificeret på et givent niveau.

Hvis du har et Cambridge English-bevis, kan du søge optagelse på mange internationale uddannelses-institutioner, både gymnasier og universiteter.

Du kan f.eks. bruge det, hvis du søger om studievisum til Australien, Canada eller England eller optagelse på college/universitet i USA.

Også en lang række arbejdspladser, både danske og internationale, anerkender Cambridge English-eksamenerne som bevis for, at medarbejderne er sprogligt kvalificerede.  Da arbejdsmarkedet i stigende grad efterspørger gode engelskkundskaber, vil du med Cambridge English certifikatet stå med et godt kort på hånden.

Hvordan kommer undervisningen til at foregå?

Undervisningen foregår på valghold, som supplerer den almindelige engelskundervisning.

Cambridge-systemet er fleksibelt, og undervisningen tilpasses den enkelte elevs niveau. Dvs. at man i en 9.-10. klasse kan forberede nogle elever til FCE og andre elever til CAE.

I 9.kl/10.kl ligger eksamen i slutningen af skoleåret.

Der skal være mindst seks deltagere på holdet.

Hvad koster det?

Prisen for at deltage på valgholdet er 300 kr., som dækker udgiften til materialer.
Selve testen er både skriftlig og mundtlig og koster pt i alt 2175 kr.
Du kan følge undervisningen i Cambridge English uden at melde dig til og betale for eksamen.

Lyst til at vide mere?
Kontakt Helle Jørgensen på , tlf. 75 89 52 02 eller gå ind på:

Interesseret?

Hvis ovenstående har din interesse, vil vi gerne have en tilkendegivelse på mail senest den 1. april 2018.

Lone Jalving/Helle Jørgensen