Vi har venteliste til ridelinjen i skoleårene 23/24 og 24/25 til både hestepart og egen hest. Hvis I ønsker at blive skrevet på ventelisten, så udfyld nedenstående "ventelisteformular" og I vil høre fra os, hvis der bliver mulighed for plads. Vi vil derefter tilbyde jer en rundvisning.

Venteliste ridelinjen

Angiv en besked

Rejseforsikring for efterskolen

Vejlefjordskolen har en rejseforsikring, der dækker både elever og ansatte i forbindelse med ekskursioner, skoleture, studierejser og skiture.
Det er vigtigt, at familien (eller den myndige elev) i god tid inden en skolerejse eller studietur orienterer sig om dækningen af vores rejseforsikring.
Hvis familien vurderer, at man ønsker bedre dækning end skolens, vil det være op til familien at tegne egen rejseforsikring for eleven.

Velkommen til EFTERSKOLERNES AFTEN den 12. januar kl. 18-21

Du er på udkig efter en efterskole, hvor du kan få mange venner og masser af spændende oplevelser.

Tilmeld dig nederst på siden!

Linjer og valgfag skabt til dig

Besøg Vejlefjord Efterskole her er der har mulighed for ridning i vores fine ridehal, outdoor ved fjorden eller fitness i et veludstyret fitnesscenter. Se vores makerspace med teknologisk udstyr, hvor du kan være nørd eller kreativ, hallen hvor vi spiller volley og basket. Og se vores svømmehal, hvor du kan træne for alvor eller bare hygge dig. Se linjefagene herunder.

Linje Fitness Linje Fodbold Linje Heste Linje Outdoor Linje Volleyball

To 10. klasser der rykker

Hør om Global 10 med en rejse til USA og vores Social 10, hvor du kan blive forberedt til at arbejde med mennesker i dit voksenliv og hjælpe et børnehjem i Moldavien, Europas fattigste land.

Læs om vores 10. klasser her

Rundvisning og lidt til ganen

På Vejlefjord får du rundvisning på hele efterskolen, mulighed for at møde vores lærere og elever, en servering og information om vores linjer. Husk at der også er mulighed for at se alle herlighederne i dagslys, hvis du kommer forbi på en af vores andre besøgsdage. Find de øvrige datoer her.

Coronasikkert besøg:

Alle besøgende skal kunne fremvise et gyldigt Corinapas. Vi rundviser 1-3 familier ad gangen og håber, at I hele vejen rundt vil holde fornuftig afstand til hinanden.

Vi glæder os til at se dig og din familie

Tilmeld dig her:

Du skal mindst vælge 1
Angiv en besked

Velkommen til EFTERSKOLERNES DAG d. 26. sep. kl. 13-17

Linjer og valgfag skabt til dig

Besøg Vejlefjord Efterskole og oplev ridning i vores fine ridehal, outdoor ved fjorden eller fitness i et veludstyret fitnesscenter. Se vores makerspace med teknologisk udstyr, hvor du kan være nørd eller kreativ, hallen hvor vi spiller volley og basket. Og se vores svømmehal, hvor du kan træne for alvor eller bare hygge dig. Se linjefagene herunder.

Linje Fitness Linje Fodbold Linje Heste Linje Outdoor Linje Volleyball

To 10. klasser der rykker

Læs om vores 10. klasser her

Rundvisning og lidt til ganen

På Vejlefjord får du rundvisning på hele efterskolen, mulighed for at møde vores lærere og elever, en servering og oplevelser af vores linjer.

Coronasikkert besøg:

Vi opfordrer vores besøgende familier til at møde op med en test, der ikke er mere end 72 timer gammel, så vi på den måde kan tage hensyn til hinanden. Vi rundviser 1-3 familier ad gangen og håber, at I hele vejen rundt vil holde fornuftig afstand til hinanden. Tak for jeres forståelse.

Vi glæder os til at se dig og din familie

Sikker mail til Vejlefjordskolen

Du er altid velkommen til at skrive til medarbejdere på Vejlefjordskolen ved at bruge vores almindelige mailadresser. Men hvis du sender os følsomme oplysninger som fx cpr-nummer, en udredninger fra en psykolog eller en indmeldelsesblanket, kan du også sende via denne formular. Du kan vedhæfte fortrolige dokumenter og være sikker på, at de når sikkert frem.

Hvilket emne drejer det sig om?
Angiv dit telefonnummer
Angiv din e-mail