E-sport linjefagesport

Er du glad for spille multiplayerspil? Kunne du tænke dig at tage det et skridt videre.

E-sport er en betegnelse, der refererer til udøvelse af computerspil på konkurrenceplan.

E-sport er mere end bare at blive god til at spille et computerspil. Ligesom andre sportsgrene, så skal der mere til, end bare at lære et spil/sport, for at blive en god gamer/sportsmand.
E-sport er først og fremmest en holdsport. Det handler om at arbejde sammen, kommunikere, støtte, opmuntre og hjælpe hinanden. Der skal tages beslutninger sammen, og i fællesskab skal de beslutninger udføres. Vi kommer til at snakke strategi, taktik og hvordan man arbejder sammen som et hold.

Derudover tager Vejlefjordskolen skridet videre og tager et andet perspektiv på computerspil. Mange computerspil kan være/virke "voldlige". Vi tager snakken om etik, moral og om computerspil påvirker os i hverdagen.

E-sport handler også om sundhed. Prøv at forestille dig en rigtig gamer. Mange tænker nok på en asocial dreng, i et mørkt indelukket lokale, som sidder med chips og sodavand, og spiller computerspil. Men det er langt fra hvad professionelle gamere er.

”Hvis man vil være en dygtig gamer, så duer det ikke at spise pizza og chips og drikke cola dagen lang. Man skal være i god fysisk form, og her spiller kost og søvn også ind.” siger Ole Schmidt, idrætskonsulent DGI Vestjylland.  

Hvis man skal kunne tænke hurtigt og processere de informationer man får fra skærmen og sine holdkammerater, så er det vigtigt at være frisk, sund og i god fysisk form.

Vejlefjordskolens e-sports undervisning, vil indeholder information om sund kost og træning, samt hvordan kroppen påvirkes af slik, pizza, chips og sodavand.

Selvfølgelig kommer vi til at spille en del, men vi prøver også at lave andre aktiviteter som får os til at kommunikere og arbejde sammen.

  

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter