Fitness p√• efterskole ‚Äď hvis du dr√łmmer om en sund og st√¶rk krop

Kroppen er din st√łrste ressource, som skal b√¶re dig gennem hele livet. Derfor skal du tage den alvorligt. P√• Vejlefjord Efterskole kan du f√• fitness og tr√¶ne kroppen, s√• den bliver sund og st√¶rk, og s√• du f√łler dig godt tilpas.

I fitness tr√¶ner vi sammen

Book et opkald

Du har sikkert helt personlige √łnsker for din krop

På Vejlefjord Efterskole kan du få dit helt personlige træningsprogram i fitness, så du kan træne kroppen på den måde, der passer allerbedst til dig, og så du kan nå dine helt personlige mål.

Personlig coaching ‚Äď hvis du vil inspireres og motiveres

I fitness p√• Vejlefjord Efterskole ved vi, hvordan man bliver s√• st√¶rk mentalt set, at man kan klare sin tr√¶ning ogs√• i det lange l√łb. Med personlig coaching vil du blive udfordret og f√• inspiration til din tr√¶ning. Og du bliver motiveret til at gennemf√łre det, du bestemmer dig for.

Hvis du vil tabe dig, kan du både få et træningsprogram og en kostplan

Det kan være sundt at tabe sig, hvis man vejer lidt for meget. Vi vil gerne hjælpe dig med et vægttab, men kun så længe det er sundt og godt for dig. Det er vigtigt at have balance i sit liv og også være glad for sin krop, selv om du ikke ligner en supermodel.

Efterskolefitness hjælper dig til at blive bedre til din foretrukne sportsgren

Med den rigtige grundtræning bliver du godt klædt på til fodbold, badminton, volleyball eller andre sportsgrene. Du kan også få hjælp til hurtigt at kommer over en skade, så du igen kan dyrke din sport.

Fitness stepperDu kan selv blive fitnessinstrukt√łr

Hvert √•r uddanner vi nye fitnessinstrukt√łrer. N√¶ste √•r kan det blive dig, der f√•r et tr√¶nerdiplom fra Dansk Idr√¶tsforbund.

Via kost- og tr√¶ningsappen kan du hele tiden f√łlge din udvikling

Som elev p√• Fitness & Sundhedslinjen f√•r man et personligt tr√¶ningsprogram som tager udgangspunkt i elevens m√•l. For at g√łre det let og overskueligt, er tr√¶ningsprogrammet samlet i √©n app. I app‚Äôen er det muligt at se forklaringer, billeder og videoer af alle √łvelser. Desuden er det mulig at tracke sin fremgang og stille sp√łrgsm√•l til sin coach via chatfunktionen.

1. App billeder til VFS hjemmesideTilgå alt materiale blot ved 3 tryk på din mobil
  2. Chat med din coach når du har brug for hjælp.
  3. Træningsprogram lige ved hånden.

Kontakt os nu

Bliv klogere på din kost og skab resultater

På Vejlefjord Efterskole lærer du at spise sundt, så din krop får de bedste byggesten, mens du udvikler dig. Du kan fx også vælge at spise mad uden tilsat sukker.

Sund, gr√łn og b√¶redygtig kostplan til dig

Den velsmagende mad i kantinen er plantebaseret og er derfor b√•de sund, farverig og b√¶redygtig. Hver dag kan du gl√¶de dig til skolens l√¶kre salatbar og veltilberedte middagsm√•ltider. Hvis du ikke helt kan undv√¶re k√łd, kan du v√¶lge at spise lidt fisk eller kyllingep√•l√¶g til aftensmaden.

Få en professionel træner i fitness på efterskole

Nicolaj Bach er international certificeret personlig tr√¶ner, fitnessinstrukt√łr og kostvejleder. I sit professionelle arbejde har han hjulpet mere end 1000 klienter til at n√• deres personlige m√•l.

Ring om efterskolefitness til Vejlefjord Efterskole på telefon 75895202.

Eleverne fort√¶ller om fitnesslinjen

Fitnessinstrukt√łren fort√¶ller om fitnesslinjen

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores linjefag