Fitness på efterskole – hvis du drømmer om en sund og stærk krop

Kroppen er din største ressource, som skal bære dig gennem hele livet. Derfor skal du tage den alvorligt. På Vejlefjord Efterskole kan du få fitness og træne kroppen, så den bliver sund og stærk, og så du føler dig godt tilpas.

I fitness træner vi sammen

Book et opkald

Du har sikkert helt personlige ønsker for din krop

På Vejlefjord Efterskole kan du få dit helt personlige træningsprogram i fitness, så du kan træne kroppen på den måde, der passer allerbedst til dig, og så du kan nå dine helt personlige mål.

Personlig coaching – hvis du vil inspireres og motiveres

I fitness på Vejlefjord Efterskole ved vi, hvordan man bliver så stærk mentalt set, at man kan klare sin træning også i det lange løb. Med personlig coaching vil du blive udfordret og få inspiration til din træning. Og du bliver motiveret til at gennemføre det, du bestemmer dig for.

Hvis du vil tabe dig, kan du både få et træningsprogram og en kostplan

Det kan være sundt at tabe sig, hvis man vejer lidt for meget. Vi vil gerne hjælpe dig med et vægttab, men kun så længe det er sundt og godt for dig. Det er vigtigt at have balance i sit liv og også være glad for sin krop, selv om du ikke ligner en supermodel.

Efterskolefitness hjælper dig til at blive bedre til din foretrukne sportsgren

Med den rigtige grundtræning bliver du godt klædt på til fodbold, badminton, volleyball eller andre sportsgrene. Du kan også få hjælp til hurtigt at kommer over en skade, så du igen kan dyrke din sport.

Fitness stepperDu kan selv blive fitnessinstruktør

Hvert år uddanner vi nye fitnessinstruktører. Næste år kan det blive dig, der får et trænerdiplom fra Dansk Idrætsforbund.

Via kost- og træningsappen kan du hele tiden følge din udvikling

Som elev på Fitness & Sundhedslinjen får man et personligt træningsprogram som tager udgangspunkt i elevens mål. For at gøre det let og overskueligt, er træningsprogrammet samlet i én app. I app’en er det muligt at se forklaringer, billeder og videoer af alle øvelser. Desuden er det mulig at tracke sin fremgang og stille spørgsmål til sin coach via chatfunktionen.

1. App billeder til VFS hjemmesideTilgå alt materiale blot ved 3 tryk på din mobil
  2. Chat med din coach når du har brug for hjælp.
  3. Træningsprogram lige ved hånden.

Kontakt os nu

Bliv klogere på din kost og skab resultater

På Vejlefjord Efterskole lærer du at spise sundt, så din krop får de bedste byggesten, mens du udvikler dig. Du kan fx også vælge at spise mad uden tilsat sukker.

Sund, grøn og bæredygtig kostplan til dig

Den velsmagende mad i kantinen er plantebaseret og er derfor både sund, farverig og bæredygtig. Hver dag kan du glæde dig til skolens lækre salatbar og veltilberedte middagsmåltider. Hvis du ikke helt kan undvære kød, kan du vælge at spise lidt fisk eller kyllingepålæg til aftensmaden.

Få en professionel træner i fitness på efterskole

Nicolaj Bach er international certificeret personlig træner, fitnessinstruktør og kostvejleder. I sit professionelle arbejde har han hjulpet mere end 1000 klienter til at nå deres personlige mål.

Ring om efterskolefitness til Vejlefjord Efterskole på telefon 75895202.

Kom til åbent hus

Eleverne fortæller om fitnesslinjen

Fitnessinstruktøren fortæller om fitnesslinjen

Du kan læse om vores andre linjer her:

Heste lilleOutdoor lilleFodbold lilleVolleyball lille      9. klasse    10. klasse

Vi tilbyder rigtig mange spændende aktiviteter og valgfag