Fitness og livsstil linjen

  

Din krop er dit laboratorium. På livsstil og fitness linjentester du løbende resultaterne af det du lærer på din egen krop.

Du lærer om træningsmetoder, hvordan du skal sammesætte din kost, og fĂĄr coaching i at tilrettelægge og gennemføre træning, som passer til dig. Hvad enten du vil træne fitness som sport eller grundtræning til fodbold, volley eller anden sport, vil du løbende blive testet og kunne følge med i de resultater du fĂĄr. 

Træningsteorien og træningen kan give dig adgang til efterfølgende at blive uddannet fitnes instruktør under Dansk Idrætsforbund.

Du får undervisning i træningsmetoder og kost. Med et personligt træningsprogram vil du træne målrettet imod de mål du sætter dig. Selvom fitness er en individuel sport oplever du suset ved at træne med andre og vigtigheden af at coache hinanden. I slutning af året får du mulighed for at få et DI træner diplom.

 

 20171116 Emil Gungaard DSC 5523    KFS5287 
"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, sĂĄ kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter