Vejlefjord Efterskole: Fodbold hvis du er en god holdspiller

Fodbold for både de meget målrettede og for dem, der bare elsker at spille bold

På Vejlefjord Efterskole har vi elever, der arbejder meget seriøst med fodbold. De deltager i alle træninger på efterskolen og i de turneringer, som skolen deltager i. Desuden kan du i weekenderne deltage i træning eller kamp på dit hjemmehold. Alle kan være med - også dig.

Fodbold hold med trænerVores fodboldtræner får det bedste frem i dig og dit spil

Træneren, Jacob Laursen, har selv spillet professionel fodbold i Premier League og på A-landsholdet og kender derfor alt til både de teoretiske og de praktiske sider af fodboldspillet. Holdånd og den rigtige taktik gør, at Vejlefjord Efterskoles hold ofte klarer sig rigtig godt i turneringerne.

En uge med fodbold på efterskole

For at opbygge din grundtræning deltager du i mindst 2 morgenløb hver uge. Der er træning om eftermiddagen 2 gange og 2 aftentræninger, som du kan tilvælge. Derudover er der kampe.

Med fodboldvennerne til superligakamp

Der er vild stemning i bussen, når vi kører ud for at se en superliga-kamp, og den er endnu bedre på vejen hjem. Måske finder vi også på andre spændende ture ud af huset, fx et besøg på DBU’s Hall of Fame.

Der er også plads til dig på holdet, selv om du ikke tidligere har spillet meget fodbold

Der er altid mange, der spiller fodbold på Vejlefjord Efterskole. Derfor bliver træningen tilpasset dit niveau, så du kan blive bedre, uanset hvordan dit udgangspunkt er.

Fodbold takling

Spis sundt, grønt og bæredygtigt

På Vejlefjord spiser vi meget plantebaseret mad, som giver de bedste byggesten til din krop. Få din egen kostplan, som understøtter dine personlige mål for din træning.

Efterskolefodbold – for piger der elsker at spille bold

Piger deltager i både træning og kampe. Igen gælder det, at du kan deltage på forskellige niveauer. Hvis du har en passion og ønsker at blive dygtigere til fodbold - efterskolen ved Vejlefjord står klar til at udvikle dig.

Vintertræningen gør dig klar til kamp

Om vinteren træner vi i idrætshallen og på en nærliggende kunstgræsbane. I fitness får du en rigtig god grundtræning og arbejder med alle de rigtige muskler, så du bliver klar til turneringen.Et tæt samarbejde mellem fodbold og fitness giver den optimale træning.

Personlig coaching for at hjælpe dig til at blive endnu bedre

Hvis du vil optimere din træning, kan du få personlig rådgivning og træningsprogram fra træneren, Jacob Laursen, tidligere professionel i Premier League i England og landsholdsspiller. Han kan løfte dig til et nyt niveau.

Fodbold målmand perspektivBliv selv hjælpetræner og vær med til at træne fodbold på Vejlefjord Efterskole

Hvis du selv drømmer om at få kompetencer som hjælpetræner, kan vi give dig muligheden. Bagefter kan du blive en vigtig drivkraft i din lokale klub.

Fodbold-camp på Vejlefjord Efterskole

Hvis du bare ikke kan vente med at blive elev og komme på fodboldlinjen, kan du tilmelde dig en efterskole fodbold-camp hos os sammen med dine venner. Det er bare fedt at spille masser af fodbold i en ferie.

Hvis du vil vide mere om fodbold på Vejlefjord Efterskole, ring 75895202.

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores linjefag