Efterskole fodbold - prøv vores fodboldlinje

 

 

 

Vejlefjordskolen har et fantastisk fodbold tilbud, hvad enten du er super fodboldspiller og har mange kampe i støvlerne eller du bare har lyst at spille fodbold af og til. Se her hvad du kan forvente på en almindelig uge:

Fodbold Linjefag- 2 lektioner med fodboldtræner

Fodboldrettet Fitness- 2 lektioner, hvor du kan lave målrettet grundtræning i vores veludstyrede Fitness center.

Klubfodbold- 2 træningsaftener af 1,5 time med træner. Der bliver trænet taktisk, samspil, teknik og kondition.

Kamp- mod andre klubhold i rækken. Vi klarer os normalt rigtigt godt.

Fodbold for sjov- Adgang til baner når du har lyst

Hvis du vil træne lige så meget som en professionel, kan du vælge at deltage i det hele, men du kan også bare vælge nogle af fodbold tilbuddene.

Vintertræning fodboldefterskole

Om vinteren træner vi indendørs fodbold og Futsal. Vi har to store indendørs fodboldstævner, med mange deltagende hold fra andre skoler.

Om aftenen kan du følge med i Champions League og andre turneringer sammen med vennerne i TV stuen eller tage med ud og se Superliga fodbold når vi arrangerer en tur.

Efterskole + fodbold = Vejlefjordskolen

Vi står klar med et unikt tilbud til dig, der gerne vil opleve et år på efterskole, samtidig med at du udvikler dine evner med en bold. Vi har den tidligere landsholdsspiller Jakob Laursen tilknyttet som træner. Han har bl.a. spillet i den bedste engelske række, Premier League, og har opnået 25 kampe på A-landsholdet. Jakob bruger sin store erfaring til at møde dig på dit niveau, og indfri dit potentiale. Du behøver ikke at spille på eliteniveau - det vigtigste er, at du går op i din sport og at du har motivationen. Så skal vi nok klare resten. Kontakt os for yderligere information om vores fantastiske fodboldlinje.

 

 efterskole fodbold  fodboldefterskole  FB3 
 
"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter