Efterskolesvømning – din vej til bedre svømmeresultater på Vejlefjord Efterskole

Du vil gerne udvikle dig som svømmer, men du vil også gerne på efterskole og få alle de gode oplevelser, som et år på efterskole kan give dig. Vejlefjord Efterskoles svømmelinje er måske lige det, du leder efter.

Svømning på Vejlefjord Efterskole

Book et opkald

Efterskole, svømning, venner tæt på – få det hele til at gå op i en højere enhed

Måske træner du nu 2-5 gange om ugen derhjemme, men drømmer også om at det fællesskab, som en efterskole kan give dig. På Vejlefjord Efterskole kan du både blive del af et svømmefællesskab og et større fællesskab på efterskolen - og samtidig passe din svømning.

Nå kravtiderne sammen med dine venner

På Vejlefjord Efterskoles svømmelinje kan du udvikle dig og blive både bedre og hurtigere. Du får aldersrelateret træning baseret på Dansk Svømmeunions og Team Danmarks anvisninger. Du skal have masser af teknisk træning, der optimeres med videoanalyse og tekniske øvelser i vandet.

Hvorfor cykle langt til svømmetræningen, når du kan nøjes med at gå 100 meter

Fordelen ved at være på Vejlefjord Efterskoles svømmelinje er, at svømmehallen ligger på selve skolen. Så ikke noget med at skulle op midt om natten for at nå morgentræningen og derefter hjem til morgenmad, og så ud og med bussen i skole. På Vejlefjord Efterskole bor du, hvor du svømmer, og du går også i skole dér.

Efterskole svømningFå et personligt træningsprogram, der kommer hele vejen rundt

På svømmelinjen skal du både arbejde med kondition, udholdenhed, teknik, fysisk træning og kost. Sæsonen er planlagt sådan, at du svømmer godt ved dine turneringsstævner og topper til landsmesterskaberne.

Trænerne vil hjælpe dig på den bedste måde til at nå dine mål

Personlige udviklingssamtaler med svømmemål og delmål, kostplaner og fysisk træning vil hjælpe dig til at forbedre både teknik og resultater. Trænerholdet består af 4-5 trænere, der kommer rundt om alle svømningens aspekter. Vi bruger Team Danmarks ‘det Mentale hjul’ og de mentale færdigheder og praktiske værktøj atleterne kan bruge i hverdag, træning og konkurrence som f.eks. visualisering, indre dialog, målsætning, arousal regulering m.m.

Charmerende svømmehal bliver en supergod ramme om din daglige svømning

Vejlefjord Efterskoles træningsbassin er på 20 meter og giver fine muligheder for at forbedre dine tider. Op til stævner afpudser vi startspring og vendinger i nærliggende haller med længere bassiner.

Svømmetræning i 20 m bassin

Få adgang til et virkelig veludstyret fitnesscenter

Svømmelinjen har mulighed for at benytte fitness fuldt ud. Vi har en superinstruktør, der giver personlige træningsprogrammer til hver enkelt elev. Her får du også adgang til en app, der kan hjælpe dig med at tracke din udvikling og nå dine mål.

Kontakt os nu

Kostprogram for dig, der går op i at spise sundt og energirigtigt

Når du har trænet hårdt, skal du have et restaurationsmåltid, så du får fuldt udbytte af din træning. Kosten på Vejlefjord Efterskole er i høj grad plantebaseret og giver dig både sund, grøn og varieret kost.

Prøv også udendørs svømning – det er bare noget helt andet og en spændende udfordring

Med den perfekte placering ved Vejle Fjord kan du også prøve kræfter med åbent vand-svømning. Her får du modstand af både strøm og bølger – men det er superfedt at prøve. I slutningen af sæsonen vil der være mulighed for at deltage i et åbent vand-stævne.

Livet ved fjorden er noget helt specielt

Hvis du elsker vand, er der mange muligheder på Vejlefjord Efterskole. Svømning er kun en ting. Men hvad med at sejle kano eller kajak, navigere en sejlbåd eller plane hen over fjorden på vandski efter vores hurtige speedbåd. Og så afslutter du i vores mobile sauna ved fjorden.

Fitness stepperHold fast i din lokale svømmeklub, også mens du er på efterskole

Vi anbefaler, at du forbliver tilknyttet din gamle svømmeklub, mens du går på efterskole. Med dit personlige licensnummer kan du fortsætte med at deltage i både stævner, mesterskaber og træningsture. Der er jo også et liv efter et år med svømning på Vejlefjord efterskole.

Meld dig til svømmecamp på Vejlefjord Efterskole
Hvert år har vi en eller flere svømmecamps, hvor man kan forbedre sine svømmeresultater sammen med sine venner. Du kan fx tilmelde dig en svømmecamp, før du bliver elev på Vejlefjord Efterskole for at prøve livet på en efterskole.  Ring for mere information på 75895202.

Sådan ser en uge ud med efterskolesvømning på Vejlefjord Efterskole

• 3 ugentlige fællespas for alle svømmere
    • Fællespas indledes med dryland-træning: opvarmning, kropsbevidsthed, stabilitet, forebyggelse af skader
    • 2 ugentlige selvtræningspas om morgenen