Hesteheste

Har du lyst til at bruge din fritid sammen med heste?

I dette tilbud kan du få undervisning på alle niveauer i et bredt tilbud. Vi underviser hovedsageligt i dressur, som dermed giver muligheder for andre breddeaktiviteter som spring, Trec, ringridning, kvadrille samt ponygames.

Vi er med fremme, hvor det sker og tager til div. arrangementer, stævner, foredrag, gæsteundervisere, shows mm.

Hvor mange timers obligatorisk undervisning du får, afhænger af hvilket tilbud du vælger. Vi har to tilbud:

• ”Hestelinien”, hvor du har halvpart på en hest og har rådighed over den 3 gange om ugen, dels i forbindelse med valgfagsundervisning og div. frie aktiviteter, herunder dressur og spring undervisning i åben stald, samt mulighed for deltagelse i stævner og andre ture ud af huset. Part koster 500 kr. pr. mdr.
  • ”Valgfag hest”, hvor du har undervisning i 2 lektioner om ugen. Man kan deltage i ture ud af huset, dog i begrænset omfang.

Du kan også tage din egen hest med på skolen, hvorved du automatisk bliver en del af ”hestelinien!”. Vi har plads til 12 privatheste, så skynd dig.

Prisen for at medbringe egen pony er kr. 1150 pr. mdr. og for en hest kr. 1250  pr. mdr. Priser inkluderer opstaldning, hø og halm. Dyrlæge er på egen regning.

Vi forventer også at du er ansvarsfuld og engageret, er villig til at rykke dig i din ridning, kan tage del i det praktiske arbejde, kan stå op om morgenen, samt klar til at tage et antal weekendvagter, som også følger med.

Vejlefjordskolen byder på gode faciliteter til et aktivt fritidsliv med heste. Vi har udendørs ridebane samt en ridehal, og så bor vi i den smukkeste natur ved skov og strand. Vi har et godt sammenhold i stalden og der er plads til alle, om du går i 8. kl. eller 3.g. – om du er urutineret eller er stævnerytter.

Skolen har 11 heste i stalden i forskellige størrelser, fra kat. 2 pony til heste på 180 cm – afstemt til elever i div. vægtklasser op til 90 kg. samt plads til 12 privatheste.

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter