GenereltLectio

KREA

For den mere kreative er der mange muligheder. Kom og udfold din kreativitet.

På Vejlefjordskolen har du mulighed for at finde dine kreative sider frem på mange forskellige måder. Om du er til pensel og maling, nål og tråd, gryder, potter og pander eller sang og musik – vi har det hele.

Madkundskab – eller MasterChæf! Her kommer du over i skolekøkkenet, hvor du lærer at kreere forskellige retter fra bunden. Du vil lære at følge en opskrift, men også at tænke ud af boksen. Derudover vil der være fokus på madens præsentation, teori og hygiejne.

Kreativ design – udforsk din indre kreativitet. Der vil være få bundne opgaver – så som at udsmykke afgrænsede områder på skolen, men ellers vil der være stor medindflydelse på fagets indhold. Du kommer til at arbejde både ude og inde. Kun fantasien sætter grænser.

Billedkunst – skab dit eget kunsthåndværk. Du kommer til at arbejde med tegning og maling, med våde og tørre farver, og du lærer noget om de forskellige teknikker, der ligger bag malerkunsten. Mangler du lige idéEN, kan du hente inspiration rundt om i billedkunstlokalet, i naturen, i bøger og i andres værker.

Musik – syng i kor og få vækket din indre sangfugl til live. I koret synger efterskole- og gymnasieelever sammen, så derfor forgår det om aftenen. Koret synger ved forskellige arrangementer både på og uden for skolen. 

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter