GenereltLectio

Multisport

Multisport på Vejlefjordskolen dækker over mange muligheder:

Fodbold: Vil du have en sjov, grundig og alsidig uddannelse i fodbold? Så har vi et tilbud til dig med 5 hovedområder for udvikling: fysisk – teknisk – mentalt – socialt – taktisk. Vi har masser af målrettet træning. I sæsonen er der kampe hver uge. Om vinteren træner vi indendørs fodbold og futsal og deltager i flere stævner. Hvis du vil noget mere, kan du få dommererfaring, DBU C træner kursus og træningsophold (egenbetaling).
 Læs mere om vores fodbold tilbud her.

Fitness: Du kan også træne i vores flotte fitnesscenter om aftenen, hvor centeret er åbent. Der er også mulighed for at tage trænerkursus med instruktør fra DIF.

Volley: Vi har også Volleyball med aftentræning 2 gange om uge. Her deltager vi i Nordisk turnering mellem søsterskoler, samt turneringer og klubkampe.
 Læs mere om vores volleyball tilbud her.

Løbeklub. Mulighed for træning 2 gange pr. uge og en gang i weekenden. Der er også gode muligheder for at træne langdistance, og evt. marathonløb. Vi deltager i lokale løb.

Svømmehallen: Skolen har sin egen svømmehal, der er åben fra efterårsferien til påskeferien. Bruges til svømmetræning, leg med små kajakker og water paddle. Afslapning og fritid, samt livredning og vandfitness.

Science sport. Omhandler BMI, fedtprocent, pulsmåling og træning, idrætsrelateret fitness, skadesforebyggelse, kostråd og træningsprogrammer.

Vejlefjord IF. På Vejlefjordskolen, er der en selvstændig idrætsforening, der tager sig af al frivillig idræt.

 

MS1       MS2       MS3 
"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter