Billedkunst

Klassetrin: 6.,7., 8. og 9. klasse
Lærer: Sabine Adam

BlldkunstI faget billedkunst har du meget stor mulighed for at skabe dine egne kunstværker. Vi arbejder med tegning og maling, med både farver og tørre farver, og du lærer noget mere om teknikken bag malerkunsten.

Inspirationen henter du i lokalet, der har mange bøger, i naturen, i dig selv eller ved at se på, hvad de andre laver. Vi kan lave collager, arbejde med silkemaling, linoleumstryk, med gibs og andre materialer. Vi vil også kunne arbejde mere teoretisk med analyser af "rigtige" kunstværker.

Du skal være indstillet på, at undervisningen er bygget op som et forløb, der varer hele året. I første halvdel af året er undervisningen meget lærerstyret, så du får fat i de væsentligste principper. I foråret bliver der mulighed for at du kan arbejde på egen hånd efter dit eget valg i relation til det, du har lært i årets løb.

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter