Fodbold

Lærer: Patrick Hornsey

fodbold

Fodboldefterskole

Er du bidt af fodbold? Så er vores fodbold valgfag lige noget for dig. På Vejlefjord Efterskole lægger vi vægt på, at alle skal kunne være med uanset niveau. Tilbuddet er både til dig, der har spillet masser af kampe og til dig, der har mindre erfaring. Det vigtigste er, at man har interesse for spillet og vil levere den fysiske indsats, det kræver at være med til fodbold.

Fodbold hele året

Vælger du vores fodboldefterskole, er der store muligheder hele året. I udesæsonen spiller vi udendørs, hvor der kræves fodboldstøvler og benskinner.

I vinterhalvåret træner vi indendørs fodbold i idrætshallen, hvor man skal have indendørs fodboldsko med gule såler.

I løbet af året deltager vi i kampe og stævner med mange deltagende hold fra andre skoler.

Teori og praksis

Vælger du fodbold som valgfag, udfordres du ikke blot på banen. Vi lægger vægt på en alsidig og grundig uddannelse, der også giver dig en god ballast i forhold til forskellige spille- og træningsprincipper, holdopstilling og skadesforebyggelse. Der vi være mulighed for at spille på VIF's ligahold som en ekstra aktivitet.

Fodbold og fællesskab

Fodbold er en holdsport, og som sådan er den en god grobund for et godt og stærkt fællesskab. På efterskolen omgås vi både på og udenfor banen, hvilket styrker både sportslige og venskabelige bånd. Du kan mødes med vennerne i TV-stuen om aftenen og følge med i aktuelle turneringer, eller tage med på arrangerede ture, når vi tager ud og ser superligabold.

Ønsker du at høre mere om fodbold som valgfag på vores fodboldefterskole, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 89 50 02 eller på mail: .

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter