GenereltLectio

Hestehold

Klassetrin: 8.-10. klasse        
Lærer: Jane Drachmann

Heste2

Kombiner dit ophold på vores efterskole med heste

Har du interesse for heste og natur? Kunne du tænke dig at lære at ride – eller blive bedre til det? Hvis du har lyst til fællesskab, oplevelser sammen med dine kammerater og samtidig ikke er bange for at holde på en møggreb, så er vores hestehold noget for dig. Vi ønsker at være en af de heste efterskoler, hvor det både er muligt at deltage som øvet, men også som nybegynder. Tøv derfor ikke med at bestille en plads på vores hestehold, hvis du søger efter efterskoler med heste undervisning. 

Hvad indgår i faget?

Undervisningen på efterskoler med heste er generelt både praktisk og teoretisk, hvilket også er tilfældet hos os. Du vil lære grundlæggende viden om ridning og færdigheder på vores heste fra efterskolen eller din egen hest. Vi rider først på bane, og øver os i at finde balancen og få styr på os selv og hestene. Du vil også deltage i hestens pleje, opsadling m.m. Vi tilrettelægger undervisningen til dit niveau, og der er derfor både plads til dig, som aldrig har redet før og til dig, der er en rutineret rytter på vores ride efterskole.

Tag din egen hest med

Har du din egen hest, er vi en af de heste efterskoler, hvor du har mulighed for at tage den med. Vi har alle de faciliteter, der er nødvendige for at give din hest et godt ophold på vores ride efterskole. Du skal selv stå for den daglige pasning af din hest. Der er rift om pladserne på efterskoler med heste, hvilket også gælder på Vejlefjord Efterskole. Vi har plads til 12 heste, så kontakt os gerne hurtigst muligt, hvis du ønsker at reservere en plads.  

Hør mere om vores efterskole med heste

Vi tilrettelægger undervisningen til dit niveau, og der er derfor både plads til dig, som aldrig har redet før og til dig, der er en rutineret rytter på vores ride efterskole. 

Vil du gerne høre mere om dine muligheder på vores ride efterskole? Så vil vi meget gerne fortælle dig mere om, hvorfor vi mener, at vi har de bedste faciliteter inden for heste efterskoler i Vejle og omegn. Du kan kontakte os på telefon 75 89 52 02 eller .

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter